Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου

Οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου. Είστε κάτοχος αυτοκινήτου 1600cc και άνω και είστε πάνω από 46 χρονών; Όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, η Chartis σας προσφέρει δυνατότητες οικονομικής ασφάλισης, γρήγορα και με αξιοπιστία.
Advertisement Εμπιστευτείτε το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας σε έναν παγκόσμιο και φερέγγυο οργανισμό και βγείτε κερδισμένος από μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.
Σε περίπτωση ζημίας η Chartis θα σας αποζημιώσει μέσα σε πέντε μόλις εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των παραστατικών, με άμεση, δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, η Chartis φροντίζει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα, χωρίς εκταμίευση χρημάτων και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέσα από το πρόγραμμα Easy Repair που σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.chartisdirect.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφορά που να ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: